Kære medlemmer

 

Bestyrelsen håber at alle har det godt, selvom vi lever i en udfordrende tid.

Her følger lidt information fra bestyrelsen.

  1. I forlængelse af, at staten har forlænget nedlukningen frem til den 28. februar, holder vi også kirken lukket i hele februar.

  1. Da vi ønsker muligheden for, at kunne mødes om noget åndeligt og socialt, holder vi en zoom andagt hver fredag aften kl. 19 i hele februar. Der vil være en lille andagt. Derefter kan vi tale lidt sammen om, hvordan vi har det hver især. Vi har sikkert alle sammen mærket at det ikke er godt at være så meget alene. Her har vi så muligheden for at være lidt sammen.

Deltag ved at bruge følgende link.

Eller gå ind på https://zoom.us og tryk på ”Join A Meeting”. Herefter spørges der efter møde ID og kode.

Meeting ID: 833 7185 7235

Passcode: 390176

 

Håber at se så mange af jer som muligt.

  1. Det er ikke nogen nem tid vi lever i. Det kan godt være, at der er nogen af os, der har brug for lidt hjælp til indkøb eller lignende. Måske et lille besøg. Er det tilfældet, er man mere end velkommen til at ringe til Lars Zenas på mobil nr. 22 66 00 75. Han tager hellere end gerne mod dit opkald.

  1. Unionen arrangere rundbords samtale og gudstjeneste hver sabbatsformiddag kl. 10 og 11 påhttps://webkirke.dk . Fredag aften kl. 20 er der aftenkirke. Ligeledes på https://webkirke.dk . Gør endelig brug af disse programmer, det er både gode og inspirerende.

Det er bestyrelsens håb, at disse informationer må være til gavn. Lad os bede for hinanden og vores land, at vi snart kan færdes frit igen.

Må Gud velsigne os alle
Allan